Music festivals in 2016

Astazi ne pregatim de festivaaaal! Cautam tinute cool, personalizate si pline de entuziasm. Cand dam un simplu search pe pinterest ne apar zeci de imagini cu look-uri super inspirationale de la festivaluri. Avem si noi vara asta doua festivaluri de muzica foarte tari, care dureaza intre 2 -4 zile, si pentru care evident ne trebuie tinute adecvate.

Summer well 13-14 august 2015 :d

A șasea ediție Summer Well, ca de obicei, în al doilea weekend din august: 13 – 14 August 2016

Line up: The Chemical Brothers, Hurts, The 1975, Years & Years, The Neighbourhood, BØRNS, Blossoms, HONNE, Sundara Karma si HÆLOS.

Domeniul Stirbey Str. Stirbei Voda, nr. 36 Buftea

Accesul general costa 275 lei

Domeniul este una dintre cele mai frumoase locaţii din jurul Bucureştiului; un parc amenajat pe mai mult de 25 de hectare de către familiile boiereşti care l-au locuit de-a lungul ultimelor două secole – Ştirbei şi Bibescu – care a fost modernizat şi dotat în anii recenţi de proprietarii săi, Bucharest Arena. Zona principală a festivalului va fi Peluza Centrală, acolo unde va fi amplasată scena principală a festivalului. În jurul lacului interior vor exista terase şi zone de relaxare, plus zona de surf. Zona “food court” se va extinde (la fel şi oferta culinară a festivalului) şi noi zone de activităţi (indoor şi outdoor) vor fi dezvoltate în sala Regina Maria și pe domeniu. Partenerii festivalului pregătesc programe care să umple ziua de festival şi care să adauge un plus de distracţie pentru cei care îşi doresc ceva mai mult decât muzică live.

Mai multe detalii si bilete pe:www.summerwell.ro

Summer-Well-13-14-august-2016summerwell-iinn-662x355

Electric castle

ELECTRIC CASTLE este primul festival din România care a mutat muzica electronică și suntele live ale concertelor pe scenele indoor sau în aer liber ale unui castel. Încă de la prima ediție, din 2013, festivalul a fost nominalizat în fiecare an în finala European Festival Awards la categoria “Cel mai bun festival de mărime medie”, alături de nume cu tradiție în Europa.

EC este singurul festival din Romania ce oferă o experiență autentică și completă de festival datortită artiștilor importanți ce alcătuiesc lineup-ul, a zonei largi de camping și a activităților diverse din timpul zilei, totul fiind pus în scenă într-un décor extraordinar!

Lineup: Skrillex, Sigur Ros [Live], Bring Me The Horizon [Live], Bastille [Live], Paul Kalkbrenner [Live],Gorgon City [Live], Enter Shikari [Live], Rusko, Flux Pavilion, Dilated Peoples [Live], Camo & Krokeed Feat Mc Dynamite, Dub Pistols [Live], Pan-Pot, Elliphant [Live], Slow Magic, Paco Osuna, Art Department, Gui Buratto, Kink, Worakls [Live], Babylon Circus, De Staat, Icicle, God Is An Astronaut [Live], Loadstar, Dj Marky, Nu:Tone B2b Logistics, Congo Natty, Gramophonedzie, N’to, Toddla T, General Levy, My Nu Leng & Dread MC., multi altii.:)

Mai multe detalii si bilete pe: https://electriccastle.ro

image-2016-02-26-20827089-41-afis-electric-castle-2016.jpg

Let’s find some inspiration ❤

cffcoachella-festival-clothing-2015-hm-loves-coachella-campaign-friendsdddddesktop_Coachella_2015_Galen_Oakes_First_Look_-_11do-we-look-like-festival-pros----rebeccalorobertson--hangoutDrielyS-0330DrielyS-2319Fashion-street-lifepopper-chic-coachella-2015-style-9img-2177

1234

Love, Cris ❤

Advertisements

One Comment Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s